03.10.2023

ClassaQueen Аnti-Age програма

 От самото начало на проекта ни искахме и търсихме начин да предложим нещо различно и най-вече ефективно в грижата за зрялата кожа. След много проучвания, четене и практически експерименти създадохме програмата ClassaQueen Аnti-Age

Защо програма? 

Защото, за да има успех битката с времето, тя трябва да се води не само отвън, а и отвътре. Разработихме: 

  • Насипен чай Аnti-Age Tea, който съдържа 100% естествени билки: корен от репей, бял трън, червена детелина и листа от глухарче. Първите три билки са мощни „чистачи“ на кръвта. Репеят и глухарчето пречистват черния дроб, подобряват функциите му, а оттам и цялостното пречистване на организма. Двете билки съдържат и инулин, който подобрява състоянието на кожата и има антисептично действие.
  • Козметична процедура ClassaQueen Аnti-Age.
  • Четири сеанса, по един седмично, в рамките на месец и след всеки един от тях ще видите намаляване на фините бръчки и линии по кожата си, ще я почувствате по-стегната и свежа! Процедурата е подходяща за всеки тип кожа.
  • След разговор с клиента, на база оценка на цялостното състояние на организма, нашите специалисти са обучени да дадат индивидуални съвети за използването на витаминно-минерални комплекси, създаване на правилен режим на хранене и движение. След завършване на процедурата ще ви научим как да правите сами Anti-Age в домашни условия.

ClassaQueen Anti-Age да забавим хода на времето!

НЕКА РАБОТИМ ЗАЕДНО

CLASSAQUEEN Бихме искали да ви показваме известия за последните новини и актуализации.
Dismiss
Allow Notifications