За нас

Когато двама човека имат една мечта и превърнат тази мечта в мисия, то няма как да не се осъществи!

Когато мечтата и мисията са общи, те няма как да не се правят с любов!

Когато работите здраво и стъпка по стъпка започнете да осъществявате и изпълнявате мисията-мечта, то няма как това да не носи радост и удовлетворение!

Когато всичко мечтано се превърне в реалност, то тогава мисията ще бъде изпълнена и ще има място за нова мечта!

    С името на фирмата ни искаме да подскажем към какво се стремим! 

В Русия, когато се каже „КЛАССА“, означава, че става дума за нещо изключително качествено и изискано, а всяка жена поне веднъж в живота си би искала да е „КРАЛИЦА“!

CLASSAQUEEN – За да се чувствате като кралиции!

   Всички ние в „CLASSAQUEEN“ сме хора, живо интересуващи се от новостите в козметиката, медицината и диетологията. Науката ежедневно дава потвърждения на това, което древните хора са знаели добре: „Нека храната бъде твоето лекарство и лекарството твоя храна“. През последните 20 – 30 години с тревога наблюдаваме влошаването на качеството на храните и козметиката в магазините. Здравните статистики говорят, че все още има прекалено много хора, както производители, така и потребители, които неглижират този проблем. Въпреки изобилието по рафтовете на магазините, става все по-трудно да осигуриш екологично чисти продукти за семейството си.

     Това е нашата причина да започнем създаването на козметични процедури, които използват само и единствено естествени продукти, екстракти и масла от екологично чисти билки – здравословни, на справедлива цена и при съблюдаване на всички мерки за опазване на околната среда. Вярваме, че пътят към изграждане и поддържане на неизменно добро име минава и през зачитане на етичните норми в отношенията ни с нашите клиенти, персонал и партньори.

     Всеки човек иска да има здрава и красива кожа, коса, нокти. А най-добрият начин за постигане на това е използването на натурални масла с необходимите ценни качества.

     Вдъхновени от природата започнахме разработката на козметични процедури със състав и рецептура, които са оригинална фирмена разработка. Трябва да знаем и помним, че всичко, което се докосва до кожата ни влиза и в организма ни. Затова е важно козметиката, която използваме, да не съдържа парабени, консерванти, изкуствени ароматизатори, алкохоли и други подобни продукти на химическата индустрия.

Чрез съчетаването на чисти съставки с естествен произход ние се грижим не само за вашата кожа, коса и нокти, но и за природата около нас. Натуралните продукти възвръщат естествения баланс и хидратация на кожата, косата и ноктите. Всеки иска да отдалечи колкото е възможно следите на времето, а благодарение на съчетаването на знания от древната и съвременната медицина това е напълно възможно.

     Българските билки. Богатство, с което е надарена земята ни. Познати и използвани от стотици години. Историята на употребата им датира, откакто датира и историята на нашия народ. България и населението й са се развивали, опирайки се на богатото културно наследство на траки, славяни, гърци и римляни. Митичният Орфей е основоположник не само на тракийската музика и поезия, но и на тракийската медицина и козметика. Любимата му Евридика е използвала неговите рецепти, за да поддържа хубостта си. Легендите твърдят, че богът на медицината Ескулап (Асклепий) е негов ученик и последовател.

     Преданията поставят за родоначалници в използването на силата на българските билки Боян Мага, син на цар Симеон – втората половина на IX в.. Негов последовател е известният Василий Врач. Векове по-късно през 1900 година едно 14-годишно момче получава от майка си тетрадки със записани народни рецепти. Момчето е Петър Иванов Димков, човек, който посвещава 70 години от живота си и издава в три тома (над 2000 страници) събраното от него и майка му народно знание за използване на билките. Знание достъпно за всеки.

     България е един от традиционно големите производители и износители на сурови билки в световен мащаб. Работим за това хората по целия свят да научат за силата на тези билки. Да припознаят за себе си висококачествените и иновативни наши козметични процедури и продукти.

CLASSAQUEEN Бихме искали да ви показваме известия за последните новини и актуализации.
Dismiss
Allow Notifications