04.09.2023

ЦЯЛОСТНА АНТИЦЕЛУЛИТНА, СТЯГАЩА И
ДЕТОКСИКИРАЩА ПРОГРАМА CLASSAQUEEN BODY

 След повече от година усилена работа вече можем да предложим на всички наши клиенти цялостна антицелулитна, стягаща и детоксикираща програма ClassaQueen Body

Защо програма?

 Защото, за да има успех битката с целулита и стриите, тя трябва да се води не само отвън, а и отвътре. Разработихме:

  • Детокс чай CQ3, който съдържа 100% естествени билки: листа от глухарче, бяла ружа и зърнастец. И трите билки имат силно диуретично и прочистващо действие, подпомагат работата на черния дроб, бъбреците и стомаха и изхвърлят токсините и други вредни вещества от организма ни. 
  • Козметична процедура ClassaQueen Body
  • Многостъпкова и богата. Базирана на натуралните ни почистващи средства: мицеларна вода ClassaQueen и ексфолиант с кайсиеви ядки ClassaQueen. На изключителният ни Серум CQ 3 – Body, в който освен много знания и опит са вложени и 100% натурални масла от: авокадо, розово масло, кипарис, гераниум, розмарин, иланг иланг, грейпфрут и здравец. Какво правят тези масла поотделно всеки може да прочете, но заедно?! Елате и усетете действието им! И за да няма нищо, което да не отиде на мястото си, ще покрием третираните зони с алгинатна маска ClassaQueen с ябълково брашно. А накрая за финал ще ви научим как да правите всичко това в домашни условия.
  • Поискахме от две шампионки по бодибилдинг – Гери и Ина и получихме като видео клипчета, най-подходящите и лесни за практикуване упражнения за стягане на проблемните зони.
  • Не на последно място поискахме и получихме съвети и препоръки какво трябва и какво не трябва да включваме в храненето си ако искаме стегната и искряща кожа, и тези препоръки са също много важна част от програмата ни. ClassaQueen Body е вече тук!

НЕКА РАБОТИМ ЗАЕДНО

CLASSAQUEEN Бихме искали да ви показваме известия за последните новини и актуализации.
Dismiss
Allow Notifications