УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА НА СТОКИ, ЗАКУПЕНИ ПРЕЗ ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН НА „КЛАССАКУИН“ ООД

„КЛАССАКУИН“ ООД (Продавачът) се задължава да доставя поръчаните и купени Стоки сам или чрез куриерска фирма до адрес, посочен от Купувача, до който адрес следва да има лесен достъп с товарен автомобил, или в офис на куриерската фирма, в зависимост от избора на Клиента. В случаите на доставка до врата Купувачът трябва да посочи етажа, до който продуктите следва да бъдат доставени в полето за адреса в електронния формуляр на ClassaQueen.com, определено за това. В противен случай, доставаката ще бъде извършена до сградата, посочена като адрес за доставка, ако има достъп до сградата с товарен автомобил. 

„КЛАССАКУИН“ ООД (Продавачът)  ще осигури подходящото опаковане на Стоките и изпращането на съпътстващите документи. Ако по някаква случайност в пратката не се съдържа необходим към поръчания продукт документ, то моля да се свържете с нас на имейл managers@ClassaQueen.com и ние ще направим всичко възможно, за да Ви го осигурим възможно най-бързо.

  „КЛАССАКУИН“ ООД (Продавачът)  (1) ще извършва доставката на Стоките и предоставянето на Услугите само на територията на България.

(2) Условията на доставката за продуктите, предлагани от „КЛАССАКУИН“ ООД (Продавача)  се намират на инфо страницата в е-Магазина „Приключване на поръчката“.

(3) Цената на доставката, когато има такава, ще е видна след като желания Продукт(-и)/Услуга(-и) се постави в количката.

CLASSAQUEEN Бихме искали да ви показваме известия за последните новини и актуализации.
Dismiss
Allow Notifications