ЗА НАС

Когато двама човека имат една мечта и превърнат тази мечта в мисия, то няма как тя да не се осъществи! Когато мечтата и мисията са общи, те няма как да не се правят с любов!

Когато работите здраво и стъпка по стъпка започнете да осъществявате и изпълнявате мисията-мечта, то няма как това да не носи радост и удовлетворение!

Когато всичко мечтано се превърне в реалност, то тогава  мисията

С името на фирмата ни искаме да подскажем към какво се стремим! В Русия, когато се каже “КЛАССА”, означава, че става дума за нещо изключително качествено и изискано, а всяка жена поне веднъж

в живота си би искала да е “КРАЛИЦА”!

CLASSAQUEEN – За да се чувствате като кралици!

Всички ние в „CLASSAQUEEN“ сме хора, живо интересуващи се от новостите в козметиката, медицината и диетологията. Науката ежедневно дава потвърждения на това, което древните хора са знаели добре: „Нека храната бъде твоето лекарство и лекарството твоя храна“. През последните 20 – 30 години с тревога наблюдаваме влошаването на качеството на храните и козметиката в магазините. Здравните статистики говорят, че все още има прекалено много хора, както производители, така и потребители, които неглижират този проблем. Въпреки изобилието по рафтовете на магазините, става все по-трудно да осигуриш екологично чисти продукти за семейството си. Това е нашата причина да започнем създаването на козметични процедури, които използват само и единствено естествени продукти, екстракти и масла от екологично чисти билки – здравословни, на справедлива цена и при съблюдаване на всички мерки за опазване на околната среда. Вярваме, че пътят към изграждане и поддържане на неизменно добро име минава и през зачитане на етичните норми в отношенията ни с нашите клиенти, персонал и партньори.

Всеки човек иска да има здрава и красива кожа, коса, нокти. А най-добрият начин за постигане на това е използването на натурални масла с необходимите ценни качества. Вдъхновени от природата започнахме разработката на козметични процедури със състав и рецептура, които са оригинална фирмена разработка. Трябва да знаем и помним, че всичко, което се докосва до кожата ни влиза и в организма ни. Затова е важно козметиката, която използваме, да не съдържа парабени, консерванти, изкуствени ароматизатори, алкохоли и други подобни продукти на химическата индустрия. Чрез съчетаването на чисти съставки с естествен произход ние се грижим не само за вашата кожа, коса и нокти, но и за природата около нас. Натуралните продукти възвръщат естествения баланс и хидратация на кожата, косата и ноктите. Всеки иска да отдалечи колкото е възможно следите на времето, а благодарение на съчетаването на знания от древната и съвременната медицина това е напълно възможно.

НЕКА РАБОТИМ ЗАЕДНО!

CLASSAQUEEN Бихме искали да ви показваме известия за последните новини и актуализации.
Отказ
Позволи